Premier League - Liverpool - ManUtd 15/01/2004

15/01/2004

Битола 2004 година, скромни почетоци на заеднички следења и дружби во Playstation Club Bitola, каде фановите на Liverpool и ManUtd заеднички го следеа натпреварот од Премиер Лигата.

 

YNWA !