Premier League: Liverpool - ManUtd - дружба во Битола

12/09/2015

Собир на фановите на Liverpool во Бурбон Паб Битола за натпреварот против Man Utd во рамките на Premier League , традиционална средба заедно со пријателите од другата страна.

 

YNWA !