Ново лого на фан клубот

01/10/2016

Сите фан клубови од оваа година добија ново стандардизирано лого. Старото лого оди во историја и во иднина се користи новото.

Новото лого може да биде на црвена , бела или црна позадина и за неговото користење има строги правила кои се однесуваат на секаков печатен или дигитален материјал

 

YNWA !