Прослава на Стара Нова Година во Битола

TOTTENHAM - LIVERPOOL

12/01/2020

Среќниот добитник кај кој се падна парето ( Гоце Шеќеро ) ќе добие дрес од Liverpool потпишан од сите присутни.

За многу години празниците, YNWA!