Champions League: Atletico Madrid - LIVERPOOL

НАЈАВА: Собир на фановите во Струмица

18/02/2020

 

На 18 Февруари 2020 година во Струмица се организира собир на фановите на Liverpool од цела Македонија во организација на фановите од Струмица.

Настанот кој ќе биде од хуманитарен карактер ќе се одржи во Select Club Strumica со почеток во 20:00 часот, за натпреварот од Лигата на Шампиони помеѓу Atletico Madrid и Liverpool.

За сите што ќе патуваат во Струмица, контакт телефони за резервација на маса се следните:

- Ристе - 078 505 355

- Сашко - 078 456 319

Повеќе детали за програмата на собирот ќе следат во наредните денови а настанот може да се следи на следниот линк:

facebook event: https://www.facebook.com/events/546957329238865/

facebook организатор: Fanovi na Liverpool vo Strumica

YNWA !