CHAMPIONS LEAGUE:Final Milan - Liverpool, 23/05/2007

23/05/2007 - by Љупчо Талевски

Финале на Лигата на шампиони помеѓу MIlan и Liverpool во Атина.

За да се најдат влезници беше претешко, но ништо не го спречи Љупчо да присуствува на забавата на плоштадот во Атина.

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !