PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - Aston VIlla, 26/09/2015

16/09/2015 - by Димитар Начевски

Три наши членови присуствуваја на мечот помеѓу Liverpool и VIlla на KOP!

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !