Friendly game - MAINZ - Liverpool, 07/08/2016

10/03/2018 - by Игор Неделковски

Нашиот член Игор Неделковски беше присутен на пријателскиот натпревар помеѓу Mainz и Liverpool.

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !