PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - Sunderland, 26/11/2016

26/11/2016 - by Бобан Гавровски

Наши членови присуствуваја на мечот помеѓу Liverpool и Sunderland !

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !