PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - Bournemouth, 05/04/2017

05/04/2017 - by Мартин Цветковски

Наши членови присуствуваја на мечот помеѓу Liverpool и Bournemouth !

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !