CHAMPIONS LEAGUE - Hoffenheim - Liverpool, 15/08/2017

15/08/2017 - by Игор Неделковски

Нашиот член Игор Неделковски беше присутен на натпревар во Германија во квалификационата фаза на Лигата на шампиони помеѓу Hoffenheim и Liverpool.

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !