CHAMPIOS LEAGUE LEAGUE - ROMA - LIVERPOOL, 02/05/2018

02/05/2018 - by Димитар Начевски

Наши членови годинава присуствуваја на мечот во Рим помеѓу Liverpool и AS Roma!

На патот до финалето друштвото организира и поход на Киев.

YNWA !