PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - MAN CITY, 10/11/2019

10/11/2019 - by Велибор Крстевски

"Навивачите се нашиот извор на енергија, тие ни даваат дополнителна сила" - Клоп

За дел од таа енергија придонес на веројатно најбитниот меч во сезоната имаа и македонски навивачи !